Linkbuilding Start

Tips en advies

  • SEO
    SEO paketten
  • Linkbuilding
    Linkbuilding pakketten
  • Zoekmachine optimalisatie
    Optimalisatie van websites

Wat is Linkbuilding

Wat is Linkbuilding ?

Linkbuilding is een begrip dat de meeste onder ons wel zullen herkenen, dit is gewoon ervoor zorgen dat andere websites over jouw artikel of website gaan linken op goede andere plaatsen. Dit heeft terug als gevolg dat een je blog of artikel een hogere notering zal krijgen in de paginarank van de zoekmachines. Linkbuilding wordt ook nog te weinig toegepast in België en Nederland, men begint er meer en meer het nut van in te zien en de mensen die door hebben hoe het werkt halen er veel voordeel uit.

1 Google SEO

SEO (search engine optimization) is een onderdeel van marketing. Tegenwoordig zijn er al honderden bedrijven op de trein gesprongen om tegen betaling uw website naar een hogere pagerank in de zoekmachines te schoppen. Echter met deze 2 begrippen bent u al een hele eind op weg, en wie weet lukt het u aardig om zelf bovenaan de zoekmachines te komen. Een goede basis is een goed artikel, links verzamelen en de rest is een portie geluk. seo-paket

2 Linkbait

Linkbait is een begrip dat vooral uit Amerika komt overgewaaid. In België en Nederland zijn wij niet zo bekend met dit gebruik of toepassing. Linkbait heeft als bedoeling een artikel te gaan schrijven waarmee je reacties gaat uitlokken, inderdaad reacties staat in voor meerdere links op andere websites met als resultaat een hogere ranking in google. Linkbait kan ook door een reactie uit te lokken via plaatjes, grafieken of andere data.

3 Backlink

Een backlink is een link van een andere website naar jouw startpagina. Nu is het belangrijk dat je de backlink op een website geplaatst krijgt dat over jouw onderwerp gaat. Hoe meer de backlink gerelateerd is aan het onderwerp van je startpagina des de beter google je beloond qua vindbaarheid. Google beoordeelt jouw startpagina in trustrank. Dit wil zeggen dat google kijkt of jouw website te vertrouwen is en of de links aansluiten bij het onderwerp.