Linkbuilding Start

Tips en advies

  • SEO
    SEO paketten
  • Linkbuilding
    Linkbuilding pakketten
  • Zoekmachine optimalisatie
    Optimalisatie van websites

Zoekmachine Optimalisatie

Succes verzekerd pakket:

SEO? Zoekmachine optimalisatie? Wat precies?

Met zoekmachine optimalisatie (search engine optimalisation ..SEO) zorgt u ervoor dat uw website (nog) beter scoort in Google.

 

De vindbaarheid van uw website hangt in eerste instantie al af van de basis-opzet (de structuur) van uw site. Wij zorgen ervoor dat deze overzichtelijk en logisch is. Mensen willen tenslotte snel vinden wat ze zoeken. Vervolgens zorgen we ervoor dat de benamingen/omschrijvingen van de verschillende elementen binnen de site relevant zijn.

Wij helpen u bij een goede selectie van zoekwoorden en -combinaties (deeplinks-linkbuilding-meta descriptions). Deze zogenaamde meta-tags en meta-descriptions zijn vervolgens per pagina (uitgesplitst per onderwerp) aan uw site te hangen. Voor het schrijven van uw complete webteksten bent u bij ons dus ook aan het goede adres.

SEO is geen éénmalig iets. Zoekmachines passen hun wijze van ranking/indexeren continu aan. Wij helpen u om zoekresultaten te verbeteren en te volgen (google analytics) en waar nodig aan te passen om verworven posities te behouden.

Waarom uw website optimaliseren? Het is een feit dat gemiddeld 70% de internetgebruikers dagelijks via een zoekmachine informatie zoekt. Door een goede structuur, het correct toepassen van woorden en het toevoegen van metatags, zal uw website een hogere ‘ranking’ in de zoekmachines krijgen. Hierdoor wordt u uw website hoger bij de zoekresultaten vertoond, wat meer (organisch) gratis verkeer oplevert.

Advanced Zoekmachine Optimalisatie
Wij maken bij de optimalisatie van u website zowel gebruik van ‘onpage’ als ‘offpage’ SEO technieken.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een verzamelterm van alle werkzaamheden die leiden tot een website die optimaal afgestemd is op de bezoeker en optimaal indexeerbaar (leesbaar) is door de zoekmachine.

Buiten de daadwerkelijke zoekmachine optimalisatie werkzaamheden valt ook het analyseren van de markt en de doelgroep, de strategie bepaling en de evaluatie van de werkzaamheden onder de noemer zoekmachine optimalisatie (oftwel SEO).

Beter en gerichter vindbaar in Google

Elke webpagina wordt door de zoekmachine beoordeeld op kwaliteit, relevantie m.b.t. relevante zoektermen, actualiteit, gebruiksvriendelijkheid en populariteit.

Om deze aspecten te optimaliseren krijg je te maken met tientallen vakgebieden, zoals copywriting, HTML, CSS en diverse programmeertalen, usability, conversie optimalisatie, sales, online marketing, onderzoek, strategievorming en social media

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Door de complexiteit van zoekmachine optimalisatie kiezen veel ondernemers ervoor om het geheel of een deels uit te besteden.

Zo’n zoekmachine optimalisatie traject neemt over het algemeen veel tijd in beslag. Gecombineerd met het uurloon van een ervaren SEO’ers, is de investering voor het geheel uitbesteden van zoekmachine optimalisatie voor kleinere MKB ondernemingen of ZZP’ers vaak te hoog.

Er blijven voor die ondernemingen vaak twee mogelijkheden over. Deels uitbesteden (dus samenwerken) of het zelf leren.

 

SEO – Beste deal 

* Nulmeting van het huidige profiel van uw website

* Optimaliseren van uw website profiel

* Ontwikkelen van een linkbuilding strategie

* Verzorgen van directory aanmeldingen

* Meta tags implementeren binnen website

* Aanmelden op 100 beste startpaginas

* Rapportering via Google Analystics

* Kosten eenmalig €368,– euro

 

SEO aanvragen klik HIER